Cześć,
chwilę czasu już na forum przebywam więc warto byłoby się przedstawić.
Zatem...
Mam na imię Mateusz, z wykształcenia jestem w zasadzie nikim albo wszystkim (liceum ogólnokształcące). Chwilę po maturze planowałem iść na trepa zawodowego, ale ilość betonu oraz reliktów poprzedniej epoki była dla mnie - człowieka oświeconego - nie do przyjęcia. Mama zawsze mi mówiła, że mogę zostać kimkolwiek tylko zechcę, więc zostałem meblarzem z naciskiem na prestiżowy tytuł...garażowca. Uczyłem się od podstaw (warto napomnieć, że zawsze miałem zdolności manualne i po prostu tworzenie czegoś z niczego mnie kręciło), można by wręcz powiedzieć, że całe moje doświadczenie to długa droga prowadząca przez szlak niepowodzeń oraz sukcesów, które jak się później okazało zaowocowały tym, co mam teraz. Zaczęło się niewinnie od jakiś szaf przesuwnych skręcanych na komandorki, później jakieś proste zabudowy kuchenne, pierwsza zagłębiarka od zielonych, formatówka, wielowrzecionówka no i złapało.
W tym momencie jestem praktycznie samowystarczalny: warsztat 160m2, piła panelowa, okleiniarka, minipress, wielowrzecionówka itd. W niedługim czasie planuję zakup wiertaki CNC oraz chcę wdrążyć Corpusa do produkcji. Etykietowanie, skanery oraz inne bajery.
Pozdrawiam całe grono.
Mateusz